M-01 دستورالعمل آماده سازی، تهیه و کنترل کیفی محیط های کشت
    M-02جدول انتخاب محيطهاي كشت
    M-03 جداول شناسائي ميكروارگانيسم ها
    M-04جدول پاتو‍ ژنها وفلور نرمال
    M-05کنترل کيفيت ديسک هاي آنتي بيوتيک
    M-06 روش تعيين حجم لوپ
    M-07 تهيه استاندارد نيم مك فارلند
    M-08نگهداري و استفاده از سويه‌هاي باکتريايي
    M-09 دستورالعمل فني  فور، اتوكلاو و انكوباتور
    M-11 راهنمای روش استاندارد انتقال نمونه های عفونی
    M-12  راهنماي رنگ آميزي گرم
    M-13  فهرست تجهیزات، مواد، محيط هاي كشت و ديسك هاي تشخيصي
    M-15 دستورالعمل فنی هودهای ایمنی بیولوژیک 
    M-16 موارد بحراني در آزمايشگاه ميكروب شناسي
    M-18 دستورالعمل مدیریت نمونه در آزمایشگاه های پزشکی
    M100-S27 CLSI 2017
    تست کوررنگی
    كتاب استاندارد عملكردي آزمايش تعيين حساسيت ضدميكروبي به روش انتشار از ديسك
    کنترل کیفیت تجهیزات آزمایشگاهی
    جدول میکروارگانیسمهای بیماری زای اولویت دار و آنتی بیوتیک های تعیین شده 2017
    جدول میکروارگانیسمهای بیماری زای اولویت دار و آنتی بیوتیک های تعیین شده 2019
    دستورالعملهای تخصصی باکتری شناسی


    6.1.9.0
    گروه دورانV6.1.9.0